”Nyt on hyvät fiilikset ja selkeät sävelet.Sovittelussa asiat selkiytyivät ja väärinkäsitykset oiottiin. Nyt uskon, että onnistumme yhdessä, se on meistä kiinni. Mitä enemmän ajattelen, sitä toiveikkaampi olen. Kunnioittava puhe on lisääntynyt.”

-Terveydenhoitaja-

Sovittelun jälkeen

Valmennusta, työnohjausta ja coachingia

Sovinnon synnyttyä työyhteisö usein tarvitsee tukea positiivisen työilmapiirin vahvistamiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi, mikä voi olla valmennusta koko työyhteisölle, tiimeille tai esimiehille. Myös työnohjaus tai coaching ovat hyvä sovittelun tuki.

Me työyhteisösovittelijat olemme myös työyhteisövalmentajia ja työnohjaajia, joten pystymme myös kertomaan mitä jatkotukea työyhteisö mahdollisesti tarvitsee.

Sovittelu-

taitojen

valmennus

Haluatteko oppia työelämä- ja henkilöristiriitojen ratkaisemisessa?

Olemme valmentaneet organisaation sisäisiä sovittelijoita sekä esimiehiä ja luottamus- ja työsuojeluhenkilöitä hyödyntämään työyhteisösovittelun menetelmää omassa työssään.

Aloitetaan harjoittelu nyt ja rakennetaan yhdessä teille sopiva valmennus.

”Valmennuksessa saimme paljon keinoja ja vahvistusta, miten kehittää omaa johtajuutta, kuinka hoidetaan ristiriitatilanteita työyhteisössä, miten parantaa vuorovaikutusta ja mikä merkitys on työhyvinvoinnilla työssäjaksamisen kannalta.”

-Päiväkodin johtaja-

Pyydä lisätietoja valmennus- ja työnohjauspalveluistamme

Voit olla meihin yhteydessä joko puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella lomakkeella.

11 + 14 =

Teija Heroja

040 732 9019

etunimi(a)tyoyhteisosovittelija.fi

Kirsi Hoffrén

040 738 6194